Matchnummer: 142203056
Samling:16:00
Smedby-Team Söder Möre 1-2
2017-08-14 09:28

Derby känsla, på Tingby denna eftermiddag. Starten kunde inte varit bättre 1-0 efter två minuter. Men Södermöre med förstärkt B-Lag som vanligt vid möte mot Smedby, reducerade och även tog ledningen med två allt för enkla mål, som vi borde skyfflat undan innan det ens blev möjligheter. 1-2 i halvtid, var egentligen inget som oroade, för något övertag för detta 50% iga Div II lag fanns inte, tvärt om, därav lugnet.

Andra halvlek, saknade inte chanser, men däremot rena och tydliga avslut med rätt adress var det som ställde till denna eftermiddags förlust. Inga mål i andra. Det ger Möre tre poäng hem till Möre slätten.

Vi går nu in i spelfaser där det krävs både inställning och intensitet både på träning och match, till helgen tar vi oss an Kallinge borta på söndag 15.00. Där vi på nytt går för revanch och tre poäng!