Samling:16:00
Madesjö IF - Smedby BoIK 0-3
2017-08-27 20:21
En match på en blöt plan. Lite för långhårig och med väldigt svaga linjer. Madesjövallen var inte på allra bästa humör denna dag.
Detta gjorde det lite svårspelat. Lätt att halka och svårt att hålla bollen under kontroll. Det gjorde att matchen inte går till historien som den mest välspelade.
Vi gör dock mål tidigt genom Frida. Sen går det trögare resten av första halvlek. Vi har matchen under kontroll men Madesjö försvarar sig bra och vi är för slarviga i vårt passningsspel. I halvlek står det fortfarande 0-1 vilket inte känns speciellt tryggt. Men efter lite trevande inledning av andra så gör vi äntligen 2-0 återigen genom Frida. Nu lossnar spelet lite mer och vi skapar mer och mer chanser. 3-0 genom hattrick Frida och matchen är klar.
Alla gör vad man ska men vi slarvar för mycket med tekniken. För många passniingar har fel adress. Jag tycker att vi står upp som lag men kan mycket mer än vad som visades upp idag. Dock är en seger och 3 poäng skönt att ta med sig.