SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Damlagets hemsida
Här hittar ni information om vårt duktiga damlag.
SB/TIF - Mörbylånga 2 - 4
2022-06-21 14:41

Vi ska ha rakt och högt huvud efter denna matchen, vi tar ledningen med 1-0 på bästa tänkbara sätt, Wilma klinisk i sitt avslut, dirigerad av Kajsa. Vi har matchen precis dit vi ville, vi pressade dom högt, dom försökte att överbelasta sitt spel på deras toppforward. Med lite fysik, så hade vi kunnat störa dom lite mer. 

Vi är ju där vi är, tekniska, ettriga och lite lätta emellanåt, men om vi bara får bestyr på att utnyttja motståndets fysik, så kommer vi flyga förbi som små fjärilar, tro mig. Mörbylånga är inte på något vis ett bättre lag än vi, vi har faktiskt fler chanser än Ölänningarna, men vi måste se till att få ordning på fötter och avslut, vi skjuter på tok för illa emellanåt.

Match resultatet, vi har gjort 33% av dom målen som Mörbylånga släppt in i år, sug på den karamellen, men att vi får 50 % fler bakom oss, är ju lite missvisande. Dom gör fler mål än oss och då vinner man, djupare än så här blir det inte idag.

 

Vi gör en bra insatts.

 

Ray

Bäckebo - SB/TIF 2-3
2022-06-14 06:42

Man kan säga att, vårt spelschema har haft en regisör där vi fått möta lag som passat oss bättre och bättre, samt att motståndet blir bättre och bättre, vi har idag om allt stämmer knäppt Bäckebos första förlustsiffra 2022. Med en tidig ledning och likaså en lika snabb kvittering, gjorde att spelet böljade fram och tillbaka i första halvlek. Vårt till korta kommande ligger i mångt och mycket i vår litenhet, i fysiken.

Det visade sig att, Bäckebo orkade inte riktigt i dom första 45 minuterna, sista 15 - 20 minuterna i första, var det vi som höll i taktpinnen, men vi hade bara 1-1 i halvlek.

Andra halvlek, vi börjar i ganska bra fart och vi driver upp tempot i våra anfall, som till slut genererar oss 2 frisparkar, utifrån ca: 20-25 meter. Vilka resulterade i två mål från Malin Mulders bössa. 1-3, dock kom reduceringen runt den 60:e minuten, sedan var det egentligen inte riktigt oroligt, vi hade koll på matchbilden.

Dock blev det smolk i bägaren, det var gnälligt på planen och på sidan i kväll, gnället kom från frustrationen utav att gå på sin första förlust för året, dommarinsattsen hade väl mer att önska, jag lämnar detta därhän, men efter match så meddelar domaren mig att det blev 3-3, då kan vän av ordning förstå att det nog var rörigt denna dag för rättsskiparen.

Vi klättrar nu upp, till en tredjeplats och 13 poäng, som ingen kan ta ifrån oss. En bra dag på jobbet tjejer. En laginsats, där vi för kvällen hade två stabila tillskott med oss, dock blev det sorti på Moa Svensson, med känningar i lår och ljumskar, Kajsa Lang visade upp sig i 90 minuter, och att det finns enorma kvaliteter här, råder det ingen tvekan om.

Nästa insatts, blir ettan i serien Mörbylånga, åter en nolla att plocka.

 

Ray

Ännu en gammal bekant, på besök!
2022-06-10 08:40
Emmelie Mårtensson efter träningen igår-Detta yrvädret levererar ännu.
 
Efter första träningen
2022-06-10 08:35
Moa & Kajsa

Då var första träningen avklarad....................Redo för match på måndag.

Ny förvärv-Hemvändare Kajsa Lang & Moa Svensson
2022-06-07 15:06

Vill meddela att vi kommer få bra förstärkning dom kommande 3 matcherna i Juni. Kajsa Lang med förflutet I Smedby, IFK Kalmar och även Landslagsuppdrag i CV, kommer stärka upp tillsammans med Moa Svensson, Moa har ju spelat i två säsonger redan med oss, så hon är vi bekanta med.

Ett stort och varmt välkommna hem till SB/TIF.

 

Ray