Varsågoda, ut & njut, spela smart & ge varandra energi. Truppens storlek (12 st) spelare ska inte behöva bli något problem. Vi alla som sitter i det här omklädningsrummet är j*vligt bra och kommer orka spela så länge som det krävs.

Sagt & gjort, det blev som vi ville och trodde.

Självklart fanns det små tvivel om att den lövtunna truppen på 12 spelare skulle sätta käppar i hjulet för oss.

En lite ”småläskig” situation såklart.

En tidig skada och utgången på matchen hade kunnat vara annorlunda.

Men nu blev det inte så, istället kan vi inkassera en fantastiskt fin laginsats där grabbarna uppträder väldigt coolt matchen igenom, visst det rådde lite kommunikationsproblem i försvaret vid något tillfälle samtidigt som vi hade några mindre genomtänkta passningar som hade kunnat straffa oss rejält.

Men som helhet är den kollektiva insatsen så gott som perfekt. Herrejösses som killarna sliter för varandra, magiskt!

Även i spelet med boll är vi som helhet väldigt nöjda utifrån den matchplan vi hade. Enstaka anfall är väldigt bra i en annars låst & chansfattig första halvlek.

Det må ha varit ganska mycket ofarligt bolltrillande från vår sida på egen planhalva, men det gjorde att vi sparade välbehövlig kraft till 2:a halvlek då vi efter god samsyn med spelargruppen ville bli lite rakare & lägga fler bollar med kontroll & tanke bakom deras backlinje för att på så vis få lite mer tryck.

Känslan är att det va ett väldigt bra gemensamt beslut såhär med facit i hand. I den 58:e minuten tilldelas vi en straff efter att vårt unga stjärnskott från P07 Lukas P blivit nergjord i straffområdet efter passning från Elof som löpte väldigt mycket och väldigt bra som central forward i 2:a halvlek.

Elvin va den som stegade fram för att ta hand om den så viktiga straffen som han sedan förvaltade på bästa sätt, 1-0!!

I den 73:e minuten skulle nästa mål komma, detta efter att Liam kommit runt fint på vänsterkanten & slagit ett perfekt inlägg till helt rätt fot, nämligen vänsterfoten på Filip H som svarade för en oerhört känslig volley från den högre skolan. 2-0 va därmed ett faktum vilket också skulle bli slutresultatet.

Hela laget förtjänar beröm efter denna insats. Vårt fina kollektiv som gör att vi vinner matchen.