SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK Herrlag

Välkomna till Herrlagets sida. Här hittar ni information om vårt lag.

Härlig avslutning
2020-10-25 09:01
Efter en intensiv tillställning på Tingbyskans under lördagseftermiddagen vinner vi med 2-0 mot Kalmar AIK och säkrar därmed fortsatt div 4-spel nästa säsong.
Det var definitivt inget skönspel, däremot vinner vi matchen på grund av en härlig inställning, kampvilja, jävlar anamma och, inte minst, spelarna håller sig lugna matchen igenom och låter sig inte provoceras och kan avgöra matchen i slutskedet. Med en kvart kvar nickar Timmy Broberg in 1-0 och personligen tycker jag det var mycket roligt att det var just Timmy som gör det. Efter en väldigt  bra säsong är han absolut värd att få göra det mycket viktiga ledningsmålet. Sen smeker William Erlingsson återigen in en frispark till 2-0 otagbart i det bortre krysset i slutminuten.  
Vi avslutar därmed denna säsongen med tre raka segrar i kvalet och att få göra det med denna härliga segern och att vi gör det på detta sättet känns väldigt bra på alla sätt och vis.  
Ny seger
2020-10-19 07:44
Historien upprepar sig i vår andra kvalmatch mot Vederlöv-Dänningelanda, återigen hamnar vi underläge men vänder matchen och vinner med 3-1 efter 2-1 i paus.
Vi börjar matchen bra och trycker ner dom utan att få till nån riktig het målchans. I deras första anfall tar dom ledningen efter inlägg från deras vänsterkant till en helt ensam spelare framför vårt mål som enkelt kan göra 1-0. Resten av första halvlek är sen rätt jämn, vi har mer boll utan att riktigt kunna skapa målchanser medan V-D alldeles för enkelt kan komma runt på våra kanter och på sätt skapa några bra lägen som kunnar resultera i nåt baklängesmål. Men efter en halvtimme kan Anton Gustafsson kvittera efter en fin framspelning från Melvin Danielsson när han lägger in en boll på marken från högersidan som går hela vägen bort till bortre stolpen där Anton finns. 
Kort därpå gör samme Anton 2-1 efter skott nära mål som ändrar riktning på en försvarare.
I andra halvlek täpper vi till kanterna bättre så V-D kommer inte alls till lika bra lägen som i första halvlek och efter att Marcus Danielsson påpassligt snappat upp en dåligt slagen passning nere i V-D:s försvarslinje och distinkt tryckt in  bollen i öppet mål så känns matchen avgjord.
Vi är det bättre laget och vinner återigen rättvist och nu återstår en helt avgörande match mot Kalmar AIK hemma på Tingbyskans på lördag. Båda lagen har 6 poäng och samma målskillnad men vi leder gruppen på fler gjorda mål. 
Här kan vi snacka om en dramatisk avslutning på kvalet. 
Slut upp nu, Smedbybor, och ta er till Tingby på lördag och stötta vårt unga gäng så vi fortsättningsvis har ett lag i fyran!! Matchstart 14.00.
Seger i första kvalmatchen
2020-10-11 10:09
Efter att inte vunnit sedan den 19 augusti kom då äntligen en seger och det i den viktiga kvalmatchen hemma mot Stjärnan med 3-1 efter 1-1 i paus. Dessutom var det första hemmasegern för året. 
Det var en bra genomförd match och helt rättvis seger. Vi hamnade i underläge i första halvlek efter ett inlägg som en Stjärnan-spelare lite för ostört kunde nicka in, sen kvitterade Robin Hovsby med en riktig kanon. I andra halvlek utökade sen Hugo Alderborg också med ett långskott som ändrade riktning på en motståndare och sen avslutade William Erlingsson med en vacker frispark.
Sen var det på tiden att vi hade dom berömda marginalerna på vår sida i en match detta året. Vid ställningen 1-1 hade Stjärnan ett skott som ändrade riktning på en av våra försvarare men bollen tog i ribban medans vårt 2-1 mål gick in istället.
Nu fortsätter vi detta ovissa kval med bortamatch på lördag mot Vederslöv-Dänningelanda.  
Kval
2020-10-08 21:42
Efter en väldigt speciell säsong som innebar en enkelserie så slutade det tyvärr inte allt för ljust. Inför dom två sista omgångarna där det hade räckt med en poäng förlorade vi tyvärr båda matcherna och slutade därmed på tionde plats vilket innebär negativt kval. Det är bara att se framåt och ta tillvara på denna möjligheten och se till att vi presterar på topp dom tre matcherna som ska spelas. Så här spelas kvalet:
10/10 14.00 Smedby - Stjärnan
17/10 15.00 Vederslöv-Dänningelanda - Smedby
24/10 14.00 Smedby - Kalmar AIK

Höstsäsongen startar i dag⚽️.
2020-07-21 08:28
Ali Kadihim och Anton Remle⚽️.
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Smedby BoIK, 15/04 21:38