SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till F16 DamF09 startades våren 2015 tillsammans med killarna födda 2009.
Hösten samma år delades laget och F09 slogs ihop med F08.
Är du född 2008-2009 och intresserad att börja spela fotboll så tveka inte att höra av dig!

Gothia Cup 2023
2023-07-18 19:42
Våra tjejer gör en fantastisk insats på Gothia Cup 💚🤍⚽️
 
Träningstider
2021-04-09 11:02

Från och med måndagen den 12 april så kommer vi att träna på Tingbyskans följande tider

Måndagar: 17:30-19:00

Onsdagar: 17:30-19:00

 

VI hoppar se så många tjejer som möjligt på varje träning. 

 

Spelar du inte fotboll idag och är intresserad så är även du välkommen att komma och testa om fotboll är något för dig.

 

/Ledarna

Matchrapport
2020-05-12 18:53
I lördags var det dags för match igen, den här gången stod Team Södermöre för motståndet. 
Tjejerna startade i ett rasande tempo och tog tag i matchen direkt och visade att det var allvar idag. Det hann inte gå många minuter innan målen började trilla in och så fortsatte det hela matchen. Även om Team Södermöre stack upp emellanåt och skapade chanser och gjorde några mål så var det inget snack om vilket lag som ville mest.
Åter igen så skapas massa lägen och en del mål genom det vi tränat på. Det är som ledare väldigt kul att se att tjejerna tar till sig vad vi försöker lära ut och vågar misslyckas i sina försök att spela så som vi vill. Det är så vi utvecklas och blir bättre. 
Vilka tjejer
2020-05-04 20:17
Vädret var inte med oss idag. Ett iskallt ösregn under andra halvan av träningen. Men vilka kämpar vi har i det här laget. Alla bet ihop och körde hårt för att hålla värmen uppe. Och hela tiden med en leende på läpparna.
Matchrapporter
2020-05-02 12:08
Vi är igång och spelar matcher igen efter en lång vinter.
Pga att situationen är som den är så är träningsmatcher som gäller istället för seriematcher. Sen spelar vi efter serieindelningen och i den ordningen vi skulle gjort om det var seriespel.

Förra helgen mötte vi Lindsdal hemma på Tingbyskans i en match som svängde fram och tillbaka med mängder av målchanser åt båda håll. Så att matchen slutade oavgjort, 3-3, får ses som ett rättvist resultat. 

Idag spelade vi borta mot Färjestaden. Det var blött och kallt men tjejerna visade en fantastisk inställning och gjorde en otroligt bra match. När domaren blåste av så hade vi gjort 7 mål och släppt in 2. Med lite mer flyt framför mål så hade vi kunnat göra minst lika många mål till. 

Just nu är det ett otroligt driv hos tjejerna och de kämpar hårt på både träningar och matcher. De vill utvecklas och det är väldigt kul för oss ledare att se att de tar steg framåt hela tiden.
Men deras absoluta styrka är att de alltid är ett lag, att de alltid finns där för varandra och alltid är positiva och peppande. 

Nu ser vi fram emot en ny träningsvecka innan vi möter Södermöre hemma på lördag. 

Smedbytjejer - riktiga grejer!