SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hovshaga AIF
1 - 3
Smedby BOiK (P19)
Hovshaga AIF1 - 3Smedby BOiK (P19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 12:30
Plats:Hagavallen 1, Växjö
Tävling:
Matchnummer: 000441007
Samling:11:00
3 nya poäng för P19 efter "Svennes" konstmål!
2024-05-05 17:28

Svag inledning av matchen där vi inte är riktigt med från start där Hovshagas forward rinner igenom i djupled och gör 1-0
Trots att vi ligger under med 1-0 så gör vi en helt okej halvlek utan att skapa några jätteheta chanser utan mycket mittfältsbataljer och några omställningar från båda lagen.
Vi ligger under med 1-0 i halvtidsvila men känslan är ändå god.

Andra halvlek öppnar vi starkt och rätt så snabbt efter halvtidsvilan gör vi en viktigt reducering efter en frispark slagen av Ludwig Wallerhed där Robin Karlsson nickar in bollen, ett riktigt  ”Smedby mål” !

Efter några byte så går Filip Svendsén in och gör ett fint mål efter en kombination på höger sida, bollen kommer in boxen till Filip Svendsén som behärskat skjuter in 1-2.
Tredje målet är en riktigt konstspark av Svenne , där han efter en hörna slår till med bicicleta och punkterar matchen med 1-3.

En stabil seger och 3 fina mål av Smedby som rundar av även denna helgen med 3 poäng och en framtidstro inför kommande träningsvecka och två nya matcher närmst på fredag mot SSG IF hemma i div.4 och sedan på söndag Kl.12.00 mot Räppe Goif P19

 

<< Tillbaka