SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar City BK
5 - 0
Smedby BoIK
Kalmar City BK 5 - 0Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 21 april, 19:00
Plats:Bergavik IP 2, Kalmar
Tävling:
Matchnummer: 141203008
Samling:18:00
En oerhört tung premiär…
2023-04-23 08:32

En oerhört tung premiär…

Kalmar City går som alltid mot oss på alla cylindrar med allt vad det innebär.

Ett skicklighet och rutinerat fotbollslag-

vi räcker dessvärre inte till för dagen så enkelt är det.

 

Vi går in med en matchplan som enkelt sammanfattat går ut på att stå väldigt lågt- tajta till det centralt/ minimera ytorna mellan lagdelarna och förlita oss på kontringar under första 45 med förhoppning att hålla ett ”X” minst i paus.

Som förväntat ett stort bollinnehav hos motståndarlaget men det är relativt chansfattigt och därför känns det tungt med 2-0 underläge redan i paus.

En tung uppförsbacke…

 

Vi stuvar om lite smått i laget till andra halvlek men utan någon vidare effekt. Istället för att vi ska krypa närmare målmässigt så ökar ”City” på ytterligare i målprotokollet i mitten av andra halvlek. Vi vill sedan ge det ett ärligt försök mot slutet och putsa till siffrorna men istället avslutas matchen med två sena mål ytterligare från motståndarlaget.

 

Det blir alldeles för bekvämt för dem därute. Vi är inte tillräckligt skickliga i kontringsspelet och lyckas framförallt inte bita fast bollen under tillräckligt långa perioder på offensiv planhalva som hade givit oss den där extra välbehövliga ”pushen”.

Sedan är det tämligen tydligt att det defensiva boxspelet är på tok för svagt.

 

Vi får slicka såren, kraftsamla truppen & komma tillbaka revanschsugna till nästkommande match i seriespelet hemma på Tingby mot Lessebo GOIF.

Hoppas på ert stöd även då!

 

 

 


<< Tillbaka