SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK
3 - 0
IFK Borgholm
Smedby BoIK3 - 0IFK Borgholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 september, 13:00
Plats:Tingbyskans, Smedby
Tävling:
Matchnummer: 141202109
Samling:12:00
Segertåget rullar vidare!
2022-09-12 09:02

Vi börjar matchen starkt och kopplar ett ganska tydligt grepp inledningsvis som sedan ska jämna ut sig lite även om vi genomgående fortsatt är det piggare, hetare och spetsigare laget under första halvlek.

Således tämligen rättvist att vi får utdelning tillslut i den 41:a minuten genom William A som likt övriga offensiva spelare imponerar stort just nu.

 

I andra halvlek har Borgholm mer bollinnehav än oss långa stunder men vi är solida defensivt och släpper inte till något speciellt. Vi lyckas istället öka på målskörden genom Samme i 68:e minuten (2-0). Spiken i kistan (3-0) sätter en av planens giganter Timmy i 83:e minuten efter ett fantastiskt klapp-klapp-spel dessförinnan, fotbollsgodis!

 

Väldigt mycket som klaffar just nu! Oerhört imponerad och stolt över hur vi som lag agerat efter alla käftsmällar under vårsäsongen.

Ingen nämnd ingen glömd: Stor eloge till hela truppen!


<< Tillbaka