SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK
vs
Timmernabben /Mönsterås IF
Smedby BoIKvsTimmernabben /Mönsterås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 26 mars, 19:15
Plats:Smedby Konstgräsplan
SB/TIF-Timmernabben 9-1
2019-03-26 22:15

Vinst ikväll igen, målskillnad med 19-2 på dom två senaste matcherna. Detta är två motstånd som vi måste nöta ner, mer än så är det inte, plumpen i Toyota Cup anno -19 är hur vi i hela fridens namn kunde lägga oss mot Södra/Hossmo. Med facit i hand ser jag Timmernabben som det absolut bästa motståndet över 90 minuter i årets Cup.

Det vi tar med oss är att vi, nöter på i matcherna, med breddat spel där vi hittar inspel med kombinationer gång på gång, stabilitet i lagdelarna även när vi byter in, vilket ger oss ett stort hopp inför säsongen 2019, där ledstjärnan är konkurrens på varenda plats. Vi har fått bredd i målgörare, idag fyra målgörare, där våra spetsar får göra var sitt hattrick.


Nu går vi in i slutfas i uppbyggnadsperiod och inriktning går nu mot premiären, mot Färjestaden på Tingby, dessförinnan läger på Ekerum där genrepet är Team Södermöre.

Vi får se detta som en god värdemätare, inför seriestarten.


<< Tillbaka