SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK/Trekantens IF
10 - 1
Rockneby IK
Smedby BoIK/Trekantens IF10 - 1Rockneby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 19 mars, 19:15
Plats:Barkestorps Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 143205004
SB/TIF-ROCKNEBY DAM 10-1
2019-03-20 07:36

35mål gjorde vi under säsongen 2018, fördelat över 20 matcher. Vi har nu lyckats göra 13 mål på 4 försäsongs matcher, vi har även fördelat ut målgörare på bredden, vilket alltid gör det mycket gynnsammare och mindre sårbara i offensiven, vi är även målsnåla bakåt.

Men vi har saker att fortsatt förbättra, vi måste behärska underlag och passning, rörelse och kommunikation. Igår såg vi stundtals mycket av detta, både det som är bra och dåligt, trots vinst med klara och tydliga siffror.


Det jag vill lyfta upp och som är enormt kul att se är vårat offensiva mittfältsspel på kanterna, både höger och vänster sida utmanade ideligen, detta är precis vad vi nött på, bredd och att vi tar löpet och kommer med inspelen, i anfallssituationerna, vi vågar även idag känna oss trygga i att rulla boll i försvarsställning.


Jag vill lyfta på hatten för hela konstellationen, bra samarbete, med bra beslut och krigande för varandra, ni visade igår att vi har konkurrens om speltid på samtliga platser, vilket är en av byggstenarna för att kunna gå för en hel säsong med tre poäng i sikte varje gång vi bjuder upp till kamp.


Nästa kamp är på lördag mot Timmernabben, nu drar vi ett streck över det som varit och siktar in oss mot nästa uppgift.


Ray


<< Tillbaka