SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK/Trekantens IF
1 - 2
IFK Borgholm
Smedby BoIK/Trekantens IF1 - 2IFK Borgholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 juni, 19:00
Plats:Tingbyskans
Tävling:
Matchnummer: 142203039
Samling:18:00
SB/TIF-IFK Borgholm 1-2
2019-06-11 09:11

Naturligtvis ska det refereras, även vid förlust. När det nu har landat hos mig, även om jag fortsatt har stor frustration, för nederlaget. Om fotboll varit en bedömningssport så hade vi utan krusiduller fått 10 poäng från samtliga domare.

Nu är det målen som räknas, där kom vi till korta. Matchbilden var direkt till vårt övertag, vi höll i taktpinnen, men blev hårt ansatta av Borgholms två snabba forwards, extremt snabba, dom spelade faktiskt med tre på topp. Efter 16 minuter fick vi replikera och låg under med 0-1, dess för innan hade vi mediokra avslut som jag faktiskt inte kan försvara hur mycket jag vill, det är för dåligt avslut, man måste kunna skjuta, i division tre fotboll. Det gäller inte bara avslut, det gäller pass, och levererande av boll på liggande och rullande boll, här måste det till skärpning. Man undrar hur vi fått in 30 baljer, när avsluten ser ut så här.


Första 45 minuterna, är i vårt övertag, i förhållande 70/30%, Andra halvlek, börjar på samma sätt som första, men med den skillnaden att vi lyckas få in en kvittering av Jane och vi såg en ljusning, men det föll som ett korthus och tre minuter senare så kontrade Borgholm in 1-2 som blev slutresultatet.

I andra så är det fortsatt ett övertag till oss, men vi blir inte klokare utav det, vi klämmer ihop vårat spel på mitten och håller inte bredden, vilket gör att vi inte får spel på boll utan mer bollhållande och olevererade offensiva avslut uteblev.


Vi måste nu tillbaka till att sätta våra avslut, för matchbilderna under hela säsongen har varit i vår favör, vi är spelförande och det laget som skapar tillfällen, om vi levererar det vi pratar om i vårt omklädningsrum, så kommer vi fortsatt hitta vårt vägvinnande spel.


Borgholm har ett bra lag absolut, men vi hjälper dom på traven denna dagen. Dom är inte så bra att dom ska ha tre poäng ifrån oss, möjligen hade en poäng kunnat diskuteras, om jag ska vara snäll.


Men vi måste ändå ha med i planeringen, att vi fortsatt måste bibehålla träningsintensiteten, går den ner, då går mycket annat ner också vad det gäller fotbollen rent generellt.


Det är nu spännande i toppen och det återstår en match av vårsäsongen och det är mot Södermöre kommande söndag, sedan innan avslut tjuvstartar vi med höstsäsongen mot Färjestaden.

Vi har 1 poäng till godo mot jagande tvåor, så vinst på söndag är ett måste.


 


<< Tillbaka