SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Emmaboda IS B
2 - 2
Smedby BoIK/Trekantens IF
Emmaboda IS B2 - 2Smedby BoIK/Trekantens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 maj, 17:00
Plats:Emmaboda IP
Tävling:
Matchnummer: 142203029
Samling:16:00
EIS-SB/TIF 2-2
2019-05-26 21:27

Idag vann vi inte en poäng, vi förlorade två! Frustration över om man kunde gjort något annorlunda kommer ta större delen av natten i anspråk. Min frustration, min besvikelse i kombination om något skulle gjorts på annat sätt, jag vet inte just nu, men ett vet jag och det är att vi måste leverera boll mycket snabbare än idag, det är inte vägvinnande att hålla i bollen när den som bäst ska levereras. Det fungerar att spela snålt, när man leder matcher, jag efterlyste mål från sidan vid minut 21, vi skulle då haft minst en ledning på 2 mål, men fortsatt 0-0. Vi fick i alla fall en ledning med 0-2, som i minut 44 blev 1-2, en hörna till deras favör, som skulle lagts ut till inkast.

Vi ändrade inte vårt beteende i andra, utan istället föll vi på egna grepp och nervositeten spred sig i lagdelarna bakåt, två hörnor som jag absolut inte vill ha, dessa kunde gott varit inkast, men så blev inte fallet, sista hörnan blev resultat för EIS och vi fick 2-2 mot ett lag som vi hade i 80 minuter, men vi gav dom 10 minuter.


I min besvikelse och frustration ska jag inte referera, men jag hoppas på att vi har så pass högt i tak så vi alla kan ta lärdom av varann. Vi måste kunna själva förstå att vi har vårat spelsätt, och det ändrar sig inte över dag och tid så snabbt, utan nu är det åter till vårt grundspel.


Nu blir det grubblande i natt, men vi har också en morgondag och det är RM på Åvallen Kl. 19.00.


OBS!

VI TRÄNAR DENNA VECKAN PÅ ONSDAG PÅ TYINGBYSKANS 18.00!

Det innebär en träning denna veckan, och det innebär närvaro!


Ray & Thony


<< Tillbaka