SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK/Trekantens IF
6 - 0
Nättraby GoIF B
Smedby BoIK/Trekantens IF6 - 0Nättraby GoIF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 18:30
Plats:Tingbyskans
Tävling:
Matchnummer: 142203012
Samling:17:30
SB/TIF-Nättraby 6-0
2019-05-06 11:16

Dagens match var vår tredje seriematch och även också vår tredje raka serievinst!

Idag var det full fart från minut ett, vi gjorde precis det som vi sagt att vi ska, eller rättare sagt det som Thony och jag vill att det ska vara, och som ni ska genomföra. Full fart, så maskineriet näst intill vibrerade på bristningsgränsen.


Med denna attityden, inställningen och engagemanget så har vi en stabilitet och trygghet som gör att vi arbetar som ett lag och helhet, idag spred vi på kanterna, vi la i djup och sidled och vi vann i stort sett allt, vi fyllde på med båda ytter backarna ett antal gånger, även mittback var med i anfallet också.


Men ändå har vi mer att både bevisa och fullfölja i våran plan och målbild 2019. Tänk att kunna få ha en växel till att lägga i när det behövs, en overdrive, och det har vi, när vi tids nog behöver växla upp ännu ett snäpp.


6 mål, gjorda idag, samtidigt som vi inte är 100% iga i våra avslut, det innebär att vi har något att lägga jobbet på, huvudspelet och rena avslut på mål. Om vi nu hade varit 100 i avsluten, då hade vi nog gjort något utav ett målrekord på Tingbyskans, men det tror jag vi sparar till ett annat tillfälle.


Jag måste ändå bara lyfta Nättrabys uppladdning innan matchen, med öppen dörr sjöng man sång som ljöd så pass högt att man missade domarens signal till match, till följd kom man sent ut till match. Även sent ut efter paus, strategi/taktik eller inte. Kanske dom skulle lagt energin på rätt saker, varken sång eller tjafs ute på plan räcker särskilt långt.


Rosor idag till er alla, ingen nämnd och ingen glömd!


<< Tillbaka