SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Södra/Hossmo
0 - 2
Smedby BoIK/Trekantens IF
Kalmar Södra/Hossmo0 - 2Smedby BoIK/Trekantens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 17:00
Plats:Skyttis
Tävling:
Matchnummer: 142203009
Samling:16:00
Kalmar Södra/Hossmo-SB/TIF 0 - 2
2019-04-28 20:18

Arbetsinsats, som visar resultat. Vi gör en bra match över 90 minuter, vig ör en strålande match och arbetsinsats sista 45. Vi viker inte ner oss, vi står hela efter 90, vi har ändå lite vi måste gnugga lite extra på. Det gör att vi har att arbeta på, innan vi får detta instrumentet färdigstämt för bästa konserten.


Som jag skrev, det gäller att ha med sig känslan av att vara en del av vinnarlaget, vi är nu ett vinnarlag med pjäser som spelar över hela registret och planen, samtidigt som vi på inget vis släpper vår ödmjukhet. Vi gick inte upp i press spel, som jag ville, kan bero på vind och deras offensiv på mitten. Samtidigt som vi möter offensivitet på ett mittfält, så måste vi ta jobbet och alltid hålla oss till lagd spelplan, vi måste vara trygga i vår spelidé och matchplan, inte alltid ge vika för motståndets tankar och idéer. Vi klarade detta, fast vi drog ner en offensiv i mitten på första, så ställde vi i andra om till utgångspunkten och det genererade resultat.


För dagen så är det hatten av för laget, men ändå måste vi flagga för Wallmans som alltid gör jobbet över 90, men jag vill ändå ge Ida en stjärna i kantem, vilket arbetsregister denna dagen.


Nu lägger vi denna match bakom oss, i morgon tar vi oss ann Högsby, så nu är fokus på detta.


Vi går på nock direkt i morgon……………………………….eller hur flickorna?


<< Tillbaka