SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK
3 - 0
Växjö BK B
Smedby BoIK3 - 0Växjö BK B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 september, 17:00
Plats:Tingbyskans
Tävling:
Matchnummer: 142203072
Samling:16:00
SMEDBY DAM-VÄXJÖBK 3-0
2017-09-03 19:49
TINGBYSKANS 20 Minuter efter match....Höstens första kväll 2017

En eftermiddag med ett taktiskt drag, efter slutsignal ekade lovorden brett, men innan undrade säker många vad detta var för taktiskt drag. En laguppställning enligt följande.

Backlinje:

Annie B, släpande, Issa markerande, med My på VÄnster och Ellen Wirblad in från start på höger.

Mittfält:

Ellen, Maria , Elsa med Mella som offensif.

Forwards:

Tilde Emilsson och Frida.


Ersättare:

Tilde Adolfsson, Wilma, Johanna och Moa.


En uppställning som förvånade: Självklart gjorde den det, inte en ordinarie uppställning på något vis ställdes på fötter mot ett Växjö som vi på förhand hade en snöplig storförlust emot i våras, men som jag redan då påstod att det var vi som bjöd och förde över 90 minuter, och ack så rätt jag fick. Även denna dag förde vi matchbilden över 90 minuter.


Det som är extra glädjande en sådan här eftermiddag, är att vårt sparkapital visade upp sig på nytt i A-Lagströjan, senast var i upptakten av säsongen 2017, från start var det Ellen Wirblad och Tilde Emilsson som båda visade upp enorm potential i rätt sammanhang, Tilde slet på topp och det resulterade i ett mål, medans dagens största ros går till vår nestor i backlinjen Ellen Wirblad, vilken härlig aktoritet, pondus och inställning. Hatten av!


Ellen LIndholm, slitvarg nummer ett, stort jobb på mitten tillsammans med Elsa, och Mella.

Annie B, så enormt pådrivande och täta samarbete med Issa och My, gör att man ser potential, för större uppgifter.


Men inget kan vara mer rättvist än att lyfta fram vår målvakt, efter en hel säsong, med målvakt, utespelare, målvakt och sedan bara utespelare mellan stolparna, så har äntligen ängeln landat på Tingbyskans, vilket målvakts prestation på nytt av Emmelie Bodén, med lite målvaktsträning så kommer vi nå ännu högre höjder än idag, välkommen till Smedbby Emelie!


Målskyttar var även Frida och Wilma, som visade att press aldrig är fel, inbytt och vid första bollkontakt målgörare.


Alla, då menar jag alla ska ha en stor och härlig elogé. Tack för uppvisningen och tre goa poäng som var hur rättvisa som helst!


Ny match på bortagräs nästa söndag Asarum 15.00.


<< Tillbaka