SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kallinge SK
1 - 2
Smedby BoIK
Kallinge SK1 - 2Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 augusti, 15:00
Plats:Jernvallen
Tävling:
Matchnummer: 142203061
Samling:14:00
Kallinge-Smedby BOIK Dam 1-2
2017-08-20 19:16
Regn,Kallt, Åska och Blixtar med lite Jas pådrag också 20 Aug/2017

Ett lite sargat men taggat, Smedby vände kosan söder ut till Blekine på nytt. Vid ankomste en härlig men lite blåsig sen sommar dag, där konstgräset bjöd till match.

En ny formad backlinje med en helt ny uppställning, Issa och Hanna bildade mittlås, där My fick ta vid på höger och Mella på vänster. Detta blev hel rätt efter omständigheterna, plus på samtliga.


Det var en match, som initialt var både uddlös och chans fattig. Men i minut 27, fick vi ett läge där Frida får möjligheten men lägger avslutet lite för tamt på målvakt, 4 minuter senare, frispark 20-25 meter på vår höger sida, som frida får order att ta, otagbart i vänster hörn sitter 0-1, inte på något sättorättvist.

Halvtidsvila med 0-1.


Andra halvlek började i mörka moln,  matchen var i ett övertag så det stod härliga till dom första 10-15 minuterna, där Frida kunde runda två bortsprungna backar bakom sig och sätta dit 0-2 på vanligt Frida maner. Där efter så bjöd vi in Kallinge och gav dom chanser, vilket slutade med frispark för Kallinge ungefär i samma possition som vi hade i första, mer behöver jag inte skriva. 1-2, ej rättvist över tid. Sedan bjödes det på regnavbrott i två omgångar, samt att i slutstund kom det både blixtar och åska.


Vi tog tre viktiga poäng, men ändå så blir man inte glad då det på nytt kommer inställd match, hoppas den blir spelad (Första info var WO, hoppas på spel) Men det kanske fungera på samma sätt i Växjö, som i förening nära oss, vad vet jag. Men vi kom till start utan intern hjälp även denna gången. Så sträck på er tjejer, ni gjorde ett kanon jobb på arbetet idag, även värmer det att se att Frida verkar hitta tillbaka till storformen igen, sliter och river som vanligt med mål avslut också. Ellen fortsätter med sitt evinnerliga löpande. Wilma växer och växer även om det smärtar i vad så håller hon ut, Julia, Angelica och Elsa sliter över 90 idag på ett mycket bra sätt. Maria mellan stolparna ska ha kred för bra avgöranden och beslut.


Nu tar vi laddning, mot Madesjö kommande helg!


<< Tillbaka