SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Asarums IF FK B
9 - 1
Smedby BoIK
Asarums IF FK B9 - 1Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 september, 15:00
Plats:Asarums IP
Tävling:
Matchnummer: 142203079
Samling:14:00
Asarum IF - Smedby BOIK Div III
2017-09-10 07:48

Då är vi inne i avslut på säsong 2017, det är inte slut förrän det är slut som någon utrtckte det, och så är det. Det vi kan konstatera är att vi har frånvaro och sjukdommar, samt sena återbud som förvånar inför bataljen i Blekinge. Det är absolut inte något som oroar, men det måste till ändring och då är det en helomvändning totalt när det gäller engagemang i föreningsform - över laggränser och kollektivitet. Detta kommer och måste utvecklas vidare.


Vi åker med 13 toppspelare för dagen, där Tilde A går in från start i elvan, tillbaka är Malin efter otäck vristskada, Angelica och Hanna är åter, samt att Wilma får gå in i försvarställning första gången från start i år.


Det är bara att yfta på hatten och gratulera, seriesuveränerna och till deras seriseger 2017. Vi mötte ett helt överlägst lag, då vi får konstatera att vi inte räkte till, i andra mötet heller. Siffrorna är dock på tok för höga, men med facit i hand så trillar bollar in när man möter på ett motstånd som detta.


Lärdom att ta med och bearbeta, man är aldrig slagen på förhand, man ska alltid ge sitt yttersta, även om det är uppförsbacke. Vi/ni som var med, gav och tog, elogé till er. Störst elogé är ändå att vår kapten aldrig viker ner sig, oavsett hälsostaus ger hon 110%, där finns det att ta efter.


9-1 blev det till slut!


Det var ändå ett glädjande resultat idag, då Kallinge förlorade. Det gör att vi säkrat Div III även 2018. Grattis Smedby BOIK..........föreningen!


<< Tillbaka