SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SGIF/Lörby IF U
4 - 0
Smedby BoIK
SGIF/Lörby IF U4 - 0Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 09 augusti, 19:00
Plats:Svarta Led
Tävling:
Matchnummer: 142203037
Lörby-Smedby (0-0) 4-0
2017-08-10 10:39

En fantastisk anläggning och sommarkväll, mötte oss i Sölvesborg och Svarta Led idrottsplats, en mycket trevlig och fin anläggning. Dock fick det smolk i bägaren efter 5-6 minuters spel. Vår nestor och motor Malin Mulder, fick i duell foten vriden så illa att spel denna kväll var över ( Inväntar rapport på status i skrivande stund). Är på väg till röntgen med foten nu 11.00 Torsdag- Håller tummarna att inget är brutet.

Uppförsbacke direkt, samtidigt som ersättare är en bristvara för vårat lag, detta är samtliga initierade i och vet dess orsak...............saknar ord. In men Sanna och endast en ersättare kvar denna afton.


Inledning och spel, var jämnt men ändå fanns ett visst övertag för Smedbys damer första 45, Frida lite ringrostig efter lång sjukdom kunde satt en 1-0 ledning med lite kyla, men ville avgöra lite för tidigt, och det blev inte bättre än mitt på målvakt. Första halvlek, med lite övertag Smedby. Lörby var inte ofarliga, men inte vad man kunde förvänta sig av ett Div I lag, som replag. Därav deras prikära plats i seriespelet.


Andra halvlek, började där vi slutade, Smedby försökte nagla sig fast inledningsvis, men vi tappar för mycket på ett otränat mittfält, tyvärr. I 52-57 minuterna rasade det fullständigt och 0-0, blev 3-0, inte fullt rättvist men när vi summerar kvällen så är det inget att diskutera, ett Lörby som var bättre på 90 minuter vann rättvist.


Summeringen man gör en sådan här kväll är följande: Lörby Div I lag jobbar för kvarstad i sin division, medans bilagan jagar serieseger, summa sumarum är att det är moment 22, serieseger innebär inget avancemang för B-laget, oavsett om A-lag stannar kvar eller ramlar ur i div I, det måste vara två divisioner emellan bilaga och representationslag.

Samt att vi i eget led får jobba vidare på samma linje som innan, vi gjör en bra insatts trots att vi saknar energi i 90 minuter på samtliga fötter. Men nu kommer det in nytt och piggt blod till Söndag!


Elogé sak änå ges, Linda i målet, Melicia på backen och Bessie som rycker in när det behövs.


<< Tillbaka