SB/TIF - RBK/IFKO (3-0) 7-0
2020-08-12 21:58

Nykomling i Div II, I morgon kan vi läsa (Barometern) att våra motståndare åkte på en KÄFTSMÄLL, på enkla mål, och att deras målsättning var att hämta 3 poäng, deras första seger i årets serie skulle tas på Tingbyskans. Vi kallas för Köttargäng (Av konkurrent) och jag vet inte vad. Jag tror nog att vi redan nu har presenterat oss som ett lag/gäng att räkna med, skamligheterna kommer nog att lägga sig. Detta är med glimten i ögat, tro mig.

Nykolingen i Div II Östra Götaland Dam, har nu gnagt sig sakta men säkert in som en som kommer ställa allvarsamma frågor mot samtliga i denna serie, idag fullkomligt pulveriserade vi ett etablerat lag från Oskarshamn med 7 mål mot 0, och hur någon kan säga att man bjuder till 7 enkla mål, då har man nog mer att jobba med än att tro på tomten, på Tingbyskans.

Jag kan tillstå, att vi inte var fullständigt på tå i början, men efter 10-12 minuter tog vi tag i taktpinnen totalt, vi leder med 3-0 i halvtid, första halvlek var i övertag till 70%, förutom att Oskarshamn fick för lätta hörnor, där fanns övertaget, men egentligen inget riktigt farligt mot Maja.

Andra Halvlek,  vi gör 4 mål, men vi bjuder in motståndarna i matchen, vi är enligt mig, åt skogen för naiva, för okontrollerade och ofokuserade, håller på med duttande, ger dom säkert 10 hörnor i andra halvlek, det duger definitivt inte i fortsättningen , mina damer, här får nog var och än tänka till och rannsaka sig själv, vi pratade om att täcka ut mot sidan och inte släppa runt dom, det funkade, men bollen ska aldrig mer ut till hörna, om det inte är absolut den enda utvägen, det var det inte idag.  Jobbet på mitten, vet jag inte heller vart det tog vägen, i andra, detta måste snäppas upp, omgående.

Annars var det en bra dag på jobbet!

Jag vet, hur kan gubben vara så missnöjd efter en seger med 7-0, jo för vi har, mer i maskineriet, som måste börja att leverera, som måste börja lyssna på tonerna och inte sjunga falskt, ta ansvaret, ta initiativ, ta beslut, sluta att inte våga misslyckas, snabba passningar, ett tillslag, ticki tacka, le och ha roligt, och att inse hur enormt duktiga fotbollsspelare ni är, kan vi komma dit, då ska ni få se, hur mycket jag kan få ut ur er. Att vinna matcher, det är min målbild, idag hade jag skrivit , 8 mål till oss, detta är ingen efterkonstruktion, det är fakta, vi har 5 målskyttar idag, vi har 14-5 i målskillnad +9, och 7 poäng.

ROSOR: Alla får varsin ros idag, ni gör jobbet, men ni kan göra jobbet bättre än så här, och ni vet vad jag menar, och jag är enormt stolt över er prestation, det är inga billiga mål vi gör, det var inte heller alla målen vi skulle gjort, vi skapade situationerna och hade detta laget inne i näten ett antal gånger, vid ett tillfälle så låg det 3 spelare på backen när vi rullade in ett av våra enkla, så kallade bjudna/enkla mål??? Detta kan läsas i Barometern i morgon??