Huvudtränare är Andreas Molistanou som tidigare tränat damlag i Kalmar Södra, Madesjö och Lindsdal.

Assisterande tränare är Asterios Mitrousis som tidigare spelat i Kalmar FF U och Lindsdal.

Lagledare är sen tidigare Martin Nordström.

Madesjö - SB/TIF 8-3
2022-08-11 05:08

Utklassning när Madesjö B besegrade Smedby/Trekanten, detta var man vaknade till när man läste Barometen Webb tidning. Detta till trots, så vet vi samtliga att vi hade en ledning vid 1-2, samt snudd på en ledning med 1-3, men vi gick till paus med 2-2. Andra halvlek, började lite knackigt, men på nytt tog vi oss ikapp och hade 3-3, men vid runda 60 minuter så faller vi som ett korthus, ork, engagemang var som bortblåst på cirka hälften utav fötterna. Siffrorna rann iväg, vi förlorade mot ett bättre lag, absolut.

Men att förlora med jättesiffror, när man ändå gör 3 mål, är bessynerligt, men så blev det. Vi tog oss tiden att stanna ute på planen efter match och gå igenom raset, orken var en pusselbit, negativitet från bänken en annan, inställningen kom också upp. Summerar jag åsikter med konstateranden, så kan jag inte blunda för det fakto att vi saknar engagemanget för att träna, träning är A&O i precis allt vi företar oss, både i arbetslivet och fritidssysselsättning. Vi får i Barometern, ord att vårt unga lag inte orkade fullt ut, sant igår, men inte i våras. Vi har ju haft detta som en styrka, att orka mer än 90 minuter, och i våras så var det flera lag vi tröttade ut. Vårt motstånd igår, knäade inte, vad tror ni det beror på?

Vi har även några orsaker med oss för gårdagens ras, vi saknade 3 spelare, vi har även förkylning på några fötter, det är orsaker och skäl som ändå gör att vår prestation över 60 minuter är BRA! Bra igår, var definitivt Alva Nordström, Malin Mulder, Alma & Alice. 2 klassmål med båge på Alice, och en lika fin puta utav Olivia. Vi får gnugga på med både positivitet och negativitet, detta är inte forum att ta upp detta utan det tar vi på träningen. Nu är det upp med huvudena, och focus på nästa match, då är det ny tag som gäller! Vi lägger Madesjö bakom oss för denna gången.

Ray

SB/TI - Borgholm 0 - 5
2022-06-29 05:11

Ett resultat som till trots, var en prestation som visar att när Murphys Lag grinar oss i ansiktet så står vi upp som ett lag som jobbar för varann. Vi mötte ett motstånd som både spelar och löper fotboll över hela planen, gort och gott ett bättre lag har vi nog inte stött på i år.

När det är motigt, och det kommer det vara fler gånger i år, så stiger individer fram och visar att man kan jobba över 90 minuter, det räcker många gånger långt, med hårt arbete.

Vi släpper denna matchen, men hatten av för Filippa, Alva, Malin. Stabilt arbete.

Ray

Bäckebo - SB/TIF 2-3
2022-06-14 06:42

Man kan säga att, vårt spelschema har haft en regisör där vi fått möta lag som passat oss bättre och bättre, samt att motståndet blir bättre och bättre, vi har idag om allt stämmer knäppt Bäckebos första förlustsiffra 2022. Med en tidig ledning och likaså en lika snabb kvittering, gjorde att spelet böljade fram och tillbaka i första halvlek. Vårt till korta kommande ligger i mångt och mycket i vår litenhet, i fysiken.

Det visade sig att, Bäckebo orkade inte riktigt i dom första 45 minuterna, sista 15 - 20 minuterna i första, var det vi som höll i taktpinnen, men vi hade bara 1-1 i halvlek.

Andra halvlek, vi börjar i ganska bra fart och vi driver upp tempot i våra anfall, som till slut genererar oss 2 frisparkar, utifrån ca: 20-25 meter. Vilka resulterade i två mål från Malin Mulders bössa. 1-3, dock kom reduceringen runt den 60:e minuten, sedan var det egentligen inte riktigt oroligt, vi hade koll på matchbilden.

Dock blev det smolk i bägaren, det var gnälligt på planen och på sidan i kväll, gnället kom från frustrationen utav att gå på sin första förlust för året, dommarinsattsen hade väl mer att önska, jag lämnar detta därhän, men efter match så meddelar domaren mig att det blev 3-3, då kan vän av ordning förstå att det nog var rörigt denna dag för rättsskiparen.

Vi klättrar nu upp, till en tredjeplats och 13 poäng, som ingen kan ta ifrån oss. En bra dag på jobbet tjejer. En laginsats, där vi för kvällen hade två stabila tillskott med oss, dock blev det sorti på Moa Svensson, med känningar i lår och ljumskar, Kajsa Lang visade upp sig i 90 minuter, och att det finns enorma kvaliteter här, råder det ingen tvekan om.

Nästa insatts, blir ettan i serien Mörbylånga, åter en nolla att plocka.