Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Smedby BoIK
Välkommen till vår hemsida.
Här hittar du allt om "Boiken"
Fotbollsskolan
Bilder Fotbollsskolan 2018
2018-08-17 14:25, Fotbollsskolan

Fler bilder (+22) >>

GDPR
2018-05-25 10:52
På fredag den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen, som ersätter personuppgiftslagen (PuL) att gälla. För oss i Smedby BoIK är det viktigt att du som medlem eller vårdnadshavare känner dig trygg i hur vi hanterar dina eller ditt barns personuppgifter. 

Vi behöver dina eller ditt barns personuppgifter för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden inom det lokala arbetet som fakturering mm, Vi behöver också uppgifterna för ex. tävlings-, utbildnings- och cupadministration inom svensk/småländsk fotboll, samt framförallt för att kunna få våra nödvändiga bidrag från stat och kommun. 

Under dokument finns en blankett som ni kan fylla i och lämna till föreningen som godkänner handhavande av era personuppgifter utifrån den nya lagstiftningen.
ProvKollektionen har kommit!
2018-05-15 07:41
Nu har äntligen provkollektionen kommit!

Nu har ni chansen att komma upp på Kansliet och prova föreningskläderna!

Kansliet har öppet Tisdagar mellan 18-20
går även att prova kläderna andra dagar också,
så länge det finns någon från styrelsen som kan öppna Kansliet!

Det kommer säkerligen ta ca 1-2 veckor innan vi skickar iväg beställningen. 

MVH Martin Oskarsson - Smedby Boik
TACK!!!
2018-05-06 06:39
Tillsammans är vi starka...

2018-05-05 19:34

Ett stort TACK till alla deltagande lag, ledare och spelare som bidrog till att göra även årets upplaga av Majcupen till en succé. Vill även rikta ett jättetack till alla frivilliga i föreningen som gjort ett fantastiskt jobb idag, er insats är ovärderlig och en förutsättning för att allt ska gå som planerat. Jättetack till alla våra ungdomsdomare som löste sin uppgift på ett galant sätt! Önskar att ni alla fått ta del av de lovord jag hört från deltagande lag under dagen, idel beröm om hur bra allt fungerat under dagen och hur nöjda man är med vårt arrangemang.
Sträck på er, ni har gjort ett jättejobb!!! Utan er fantastiska insats hade det inte blivit en sådan succé, jag känner idag en stor glädje och stolthet att tillhöra vår förening Smedby BoIK. Tillsammans har vi roligt och gör ett jättejobb!!!

Tacksamma hälsningar och väl mött Majcupen 2019!
Danne Johansson
Smedby BoIK
Tack
2018-04-28 22:07
Jag vill tacka Smedby BoIK för visad uppskattning. Idag vid herrlagets hemmamatch fick jag som tack ett livstids medlemskap i klubben och fina gåvor.
Jag har som sagt tänkt dra mig tillbaka efter nästan 20 år i klubben som först ungdomstränare för Smedby Boiks bästa flicklag genom tiderna F95/96 (i mina ögon). Sen har jag varit ungdomsansvarig, styrelseledamot, vice ordförande. ordförande, damansvarig och senioransvarig och haft en massa andra roller. Jag fick pris som årets ungdomsledare i Småland 2009. 

Detta är ett jobb som gett mig så mycket. Fotbollen betydde mycket för mig som ung. Jag har försökt ge tillbaka lite grann av detta genom mitt arbete för klubben genom åren.

Jag är dock oroad över framtiden. Att hitta eldsjälar som vill jobba gratis med att våra ungdomar skall ha en aktiv fritid och göra något vettigt av sin tid och inte bara sitta framför datorn blir bara värre. Där har föräldrarna detta stora ansvaret. Jag ser tyvärr att alla inte tycker likadant. Jag har inte tid är det det vanligaste svaret när man söker folk som vill hjälpa till. Tid har alla, det gäller bara att välja vad man vill göra med den. Att sitta hemma framför sin tv kanske är skönt. Men vad är viktigast? Det är bara ni som kan svara på.

Jag är stolt över min tid i klubben. Jag har påverkat, jag har sett till att vi har ett alternativ till datorn och tv. Jag har gjort vad jag kan. Det känns skönt att säga så. Kan alla göra det?

Jag kommer fortsätta att stödja klubben och vara en av deras största supportrar och jag kommer fortsätta att hjälpa till med vad jag kan. Jag kommer också ha synpunkter på hur saker sköts. Bra för nuvarande och kommande styrelser att veta.

Ett stort TACK för fina år i klubben.

Jörgen
Nyheter från våra lag
Fotbollsskolan, 17/08 14:25 
Damlag, 13/08 06:51 
P-05, 06/07 06:34