Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Smedby BoIK
Välkommen till vår hemsida.
Här hittar du allt om "Boiken"
TACK...
2020-11-23 20:31

                                                                                                             

TACK för 2020…

En p.g.a Covid-19 mycket märklig och ovanlig säsong lider nu mot sitt slut för Smedby BoIK, ett tufft år på många sätt.

Covid-19 har ändrat förutsättningarna för vår kärnverksamhet fotbollen, både för våra seniorlag och våra ungdomslag. Verksamheten har bedrivits i den mån nationella riktlinjer och restriktioner tillåtit, ett stort tack till samtliga ledare, föräldrar och aktiva för att man varit flexibla och funnit lösningar för att på bästa sätt få verksamheten att fortgå.

Pandemin har även påverkat föreningens ekonomi negativt då vi tappat viktiga inkomstkällor som t.ex. Majcupen, Ironman och kioskförsäljning med mera. Vi har erhållit ett visst Coronastöd från kommunen men detta har endast motsvarat en liten del av våra budgeterade intäkter. Under året har vi haft några föreningsgemensamma aktiviteter som försäljning av grillkol och nu i höst försäljning av New Body, dessa aktiviteter har varit mycket lyckade och givit ett välkommet tillskott till föreningens ekonomi. Ett jättestort tack till ALLA som hjälpt till med dessa aktiviteter, tillsammans kan vi göra skillnad!

Styrelsen gick in i 2020 med ett mycket tufft ekonomiskt läge, ett rejält underskott i ekonomin har gjort att fokus under året varit att få struktur och balans i ekonomin. Detta har givit resultat, idag har vi kontroll på intäkter och utgifter dock befinner vi oss fortfarande i en tuff situation. Vi kommer på det kommande årsmötet att kunna redovisa ett gynnsammare resultat än tidigare, arbetet med en hållbar budget för 2021 pågår för fullt.

Årsfesten 2020 har p.g.a rådande restriktioner flyttats fram i tiden, vår förhoppning är att kunna genomföra den så fort restriktionerna tillåter detta. Vi återkommer med inbjudan.

Årsmötet 2021 kommer att äga rum den 31 januari 2021 kl.16.00. Vi återkommer med inbjudan.

JULGRANSFÖRSÄLJNING startar lördag den 12 december vid ICA Supermarket i Smedby.

SPÄNNANDE NYHET! 

Föreningen har under sommaren/hösten med mycket stor hjälp av sponsorer intensivt arbetat med tillkomsten och anläggandet av en Padelbana på Tingbyskans, vi kan med glädje idag se att banan är på plats och endast en del kringarbete återstår innan vi kan erbjuda Padelspel i föreningens regi. Är just DU nyfiken eller intresserad av att engagera dig i vår Padelverksamhet hör gärna av dig till någon av oss i styrelsen. Vi har tänkt att bilda en Padelgrupp som kan hjälpa till med t.ex. turneringar, genomgång av regler, uppvisningsmatcher o.s.v.


Styrelsen vill slutligen rikta ett stort och innerligt TACK TILL ALLA som på något sätt bidragit till att vi kunnat bedriva och utveckla vår verksamhet under 2020. Tack till medlemmar, föräldrar, aktiva, ledare och sponsorer. 

Vi ser fram emot 2021 med tillförsikt, vi vill tillsammans med alla er fortsätta utveckla vår förening.

Det är VI TILLSAMMANS som är Smedby BoIK!

//Styrelsen Smedby BoIK

Föreningskläder
2020-11-19 13:17
För tillfället så kommer man inte att kunna köpa några föreningskläder, pga att det är kollektionsbyte nu i årsskiftet och vi kan inte säkerthetställa att alla sakerna finns på 3o1.

Mvh Martin Oskarsson Smedby BoIK 
Paus i lotteriförsäljningen!
2020-11-13 17:41
Smedby BoIK har beslutat att lägga den veckoenliga lotteriförsäljningen utanför ICA på is, i och med dem hårdare restriktionerna Kalmar fått, ett tråkigt men nödvändigt beslut. När läget blir förbättrat kommer vi självfallet fortsätta med försäljningen, och information kommer komma ut när detta blir aktuellt. Tills dess, ta hand om varandra så ses vi!

Mvh
Smedby BoIK
Herrlag
Härlig avslutning
2020-10-25 09:01, Herrlag
Efter en intensiv tillställning på Tingbyskans under lördagseftermiddagen vinner vi med 2-0 mot Kalmar AIK och säkrar därmed fortsatt div 4-spel nästa säsong.
Det var definitivt inget skönspel, däremot vinner vi matchen på grund av en härlig inställning, kampvilja, jävlar anamma och, inte minst, spelarna håller sig lugna matchen igenom och låter sig inte provoceras och kan avgöra matchen i slutskedet. Med en kvart kvar nickar Timmy Broberg in 1-0 och personligen tycker jag det var mycket roligt att det var just Timmy som gör det. Efter en väldigt  bra säsong är han absolut värd att få göra det mycket viktiga ledningsmålet. Sen smeker William Erlingsson återigen in en frispark till 2-0 otagbart i det bortre krysset i slutminuten.  
Vi avslutar därmed denna säsongen med tre raka segrar i kvalet och att få göra det med denna härliga segern och att vi gör det på detta sättet känns väldigt bra på alla sätt och vis.  
Majcupen
MAJCUPEN 1 MAJ 2021
2020-10-05 13:22, Majcupen
Dags för 2021 års upplaga av Majcupen, efter att 2020 års cup tyvärr blev inställd p.g.a av Corona/Covid19 är vi nu glada att kunna presentera speldag för 2021 års Majcup. Lördagen den 1 maj på Tingbyskans i Smedby.
Planera redan nu in detta datum för en kul, spännande och minnesvärd cupdag för de allra minsta fotbollsspelarna.
Nyheter från våra lag
P-04/05, 15/11 13:43 
P-04/05, 15/11 13:30 
P-09/10/11, 14/11 11:31 
P-04/05, 04/11 14:01 
PF-14, 27/10 17:15 
Herrlag, 25/10 09:01