SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Medlemsavgifter
 
Allt detta (och mer därtill) får du som medlem i Smedby BoIK:
En rolig samvaro med andra som delar Ditt intresse, utbildade ledare, utnyttja välskötta planer, inomhushallar, matchkläder, sjukvårdmaterial, bollar, spela i serier och cuper, byta om och samlas i vårt fina klubbhus mm.
Som du förstår räcker inte medlemsavgifterna till allt. Inte heller bidrag från stat och kommun täcker alla kostnader. Därför måste vi tillsammans dra in pengar genom sponsring, lotterier och jobb…
Nu är det dags att betala årets medlemsavgift och träningsavgift. Här nedan kan du se vad just Du skall betala.
Varför är det viktigt att betala medlemsavgiften?. Jo för att klubbens försäkringar skall gälla om det skulle hända något allvarligt som att någon skulle bli skadad eller dylikt krävs det att man är medlem i vår klubb. Det gör att klubben ställer en enkel regel. ALLA skall vara medlemmar om man tränar eller spelar matcher.
Om man tycker att det är för mycket pengar att betala vid ett tillfälle så kontaktar ni oss så kan vi diskutera ett sätt dela upp betalningen.
Kontakta någon i Styrelsen eller maila kansli@smedbyboik.se
 
 

Aktiv Spelare 6-7 år Aktiv Spelare "Minior" 500:-
Aktiv Spelare 8-14 år Aktiv Spelare "Junior" 800:-
Aktiv Spelare 15 år - Aktiv Spelare Senior (Licensierad) 1000:-
Stödmedlem                                                                           300:-
Medlem Familj För familj med minst 2 barn som är aktiva. Här kan hela familjen bli medlemmar. Gäller dock ej licensierade spelare (Spelare som är 15 år och äldre)  1500:-