Matchnummer: 141802008
Samling:17:00
Stabil insats mot IFK Borgholm!
2021-09-02 13:35

Skönt att studsa tillbaka med en stabil och övertygande seger på hemmaplan efter två blytunga uddamålsförluster!

Vi får en otroligt fin start,

två mål inom loppet av fem minuter!!

Det första målet tillskrivs som självmål efter att Robin slagit en fin hörna som styrts in i eget mål av en spelare i IFK Borgholm.

Andra målet tillkommer genom att Gurra L slår en fin  djupledsboll fram till notoriske målskytten Bengan som sätter dit 2-0.

En drömstart såklart!

Men faktum är att vi därefter går ner oss lite i intensitet/tempo.

Vi reagerar istället för att agera i vissa avseenden.

Samtidigt som vi har för dåliga spelavstånd och för mycket onödiga stamp på bollen emellanåt.

Men samtidigt va det självklart också bitar i spelet som va väldigt bra så det va inget missnöje i paus så. Verkligen inte!

I andra halvlek uppträder vi väldigt förtroendeingivande.

Vi har full kontroll på tillställningen.

Vi får saker & ting att se ganska enkelt ut ute på plan.

Vi positionerar oss väl och tar bra beslut som leder till en bra speluppbyggnad som innebär att Borgholm får svårt att komma åt oss.

I den 74:e minuten punkteras matchen efter att Gurra L behärskat dunkat in 3-0 från straffpunkten.

På det stora hela gör vi det onekligen väldigt bra.

Defensivt sätter vi inte en fot fel på hela matchen.