SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mönsterås GOIF
0 - 4
Smedby BoIK
Mönsterås GOIF 0 - 4Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 19 maj, 18:00
Plats:Bortamatch
Seger & avancemang i DM!
2020-05-20 14:38
Första tävlingsmatchen för säsongen gick av stapeln när vi begav oss till Idrottsparken i Mönsterås för att inviga 2020 års DM. 

Själva matchen som utgjorde omgång 1 kommer sannerligen inte gå till historien som någon match värd att minnas. Vi vinner förvisso med 4-0 vilket tar oss vidare till den andra omgången i DM. Men faktum är att segern & avancemanget egentligen är det enda vi kan notera på pluskontot från denna match. Prestationen va helt enkelt inte bra. Väldigt tempofattigt, stillastående spel, enkla bolltapp, mängder av förlorade dueller osv... 

Orsaken till den svaga insatsen är att vi som lag inte va villiga att ge allt. Vi va inte där mentalt & då blir det heller ingen bra prestation. Utmaningen för spelartruppen nu när det gott så pass bra är att bibehålla ödmjukheten & inse att vi inte är något självspelande piano. 

En viktigt sak vi alla bör ha i åtanke nu när killarna skämt bort oss med fint spel i ett flertal matcher är att dem inte är några maskiner. Det är inget vidare konstigt att göra en mindre bra prestation & uppträda lite omotiverat. Herregud det gör alla lag emellanåt oavsett nivå inklusive Smedby BoIK:s P05. Med det sagt finns det egentligen ingen anledning att haka upp sig på prestationen för mycket. Vi ser det lite som en läropeng inför kommande matcher! 
Allting har sin mening & allting för något gott med sig.

Avslutningsvis vill vi lyfta fram Elof, Devin & Noah. Tre spelare som förtjänar varsin guldstjärna! 

Målen i sin helhet: 
1-0 Noah, assist Elof 
2-0 Saleh 
Halvtid 
3-0 Elof, assist Christos 
4-0 Christos

<< Tillbaka