SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Berga
0 - 0
Smedby BoIK
IFK Berga0 - 0Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 september, 10:30
Plats:Bergavik IP
Tävling:
Matchnummer: 144205071
Samling:09:30
Ett surt 0-0 resultat borta mot IFK Berga
2020-09-16 13:19
Resultatmässigt är vi givetvis inte nöjda. Att vi inte kan få in bollen i mål trots ett flertal klara chanser är av förklarliga skäl extremt frustrerande. 
Någonstans hade man hoppats på att vi denna gång kunde ha marginalerna med oss mot IFK Berga. Ni som kommer ihåg matchen innan sommaruppehållet hemma på Tingbyskans minns kanske då att Chrisse hade en boll ganska klart över mållinjen som märkligt nog aldrig godkändes. Med de färskt på näthinnan är det extremt jobbigt att med ”ofärgade ögon” känna att vi dessutom gick miste om en klar straff när Filip H blir överkörd av deras målvakt i slutet av 2:a halvlek. 
Men i slutändan är det vi själva som ska se till att marginalerna är på vår egen sida så det finns ingen anledning att försöka förklara bort de faktum att vi inte lyckas göra mål. Vi måste vara mycket hetare/spetsiga sista tredjedelen & framförallt mycket mer effektiva i våra avslut.

Prestationsmässigt gör vi det helt okej. Arbetsinsatsen går verkligen inte att klaga på! 
Dessvärre blir inte riktigt matchbilden så som vi hade önskat. Ganska mycket ställningskrig & inget riktigt kontrollerat spel. Ska sägas att detta IFK Berga är ett väldigt starkt motstånd så det vore väldigt naivt att tro att vi skulle kunna kontrollera matchen så som vi vill. 
Summa summarum spelmässigt helt ok! 
Arbetsinsatsen mycket bra!
 Sedan är det en styrka att vi ständigt lyckas vaska fram en handfull farliga målchanser. Denna gång resulterade det inte i några mål men det kommer det göra i våra kommande matcher va så säkra på det. 

Avslutningsvis en väldigt jämn match där vi däremot i vårt tycke förtjänar 3 poäng med tanke på vårt övertag i antal skapade målchanser. 
Men någonstans får vi också vara tacksamma över 1 poäng. Sista 15 minutrarna under slutforceringen är Berga klart hetare & närmare att avgöra matchen. 
Ett extra plus till Noah som enligt oss ledare va bäst på plan. Även Elof förtjänar ett extra plus då han match efter match gör det han ska oavsett vilken position han spelar på. Oerhört nyttig spelare!
 Sist men inte minst har vi William i målet som också förtjänar lite extra beröm efter en mycket stabil insats! 

Nu nu närmast väntar en träningsmatch borta mot Oskarshamns AIK innan denna extremt jämna serien ska avgöras. Två seriematcher återstår & tack vare att vi hör & häpna haft tur med resultaten i andra lags matcher finns fortfarande chansen för oss att vinna serien även om det i dagsläget inte ligger i vår egna  händer. En sak är säker! Och det är att ingen vet hur detta kommer sluta. Det kan knappast bli jämnare & mer oförutsägbart! 

<< Tillbaka