SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK
1 - 5
IFK Borgholm
Smedby BoIK 1 - 5IFK Borgholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 31 augusti, 18:00
Plats:Tingbyskans
Tävling:
Matchnummer: 144205062
Ett riktigt bottennapp!
2020-09-07 11:22
Det är ingen hemlighet att vi håller våra spelare extremt högt. Det har vi alltid gjort & kommer alltid att göra eftersom att det är befogat. En 1-5 förlust mot Borgholm påverkar inte vårt synsätt på vår fantastiska spelargrupp för fem öre. Kan vara värt att poängtera så här i inledningen av detta referat. 

Det tar emot lite att skriva det här referatet. Men likväl ska det genomföras för det finns ingen anledning att tysta ner dåliga prestationer som om det vore något att skämmas för. Tvärtom tycker vi som förespråkar ett ärligt ledarskap med raka rör. Likväl som man ger beröm till laget/enskild spelare måste man också kunna vara uppriktig & ärlig när något är fel/dåligt. 
Med det sagt! Insatsen mot Borgholm va under all kritik. 

Först & främst uppträder vi inte som ett lag. Vi sviker varandra & agerar extremt lamt. Åtminstone i första halvlek där vi ligger under med 0-3. I andra halvlek kommer vi efter ”hårtorken” i paus ut med en bättre attityd. Väldigt många som kämpar tappert & det ska killarna ändå ha en eloge för. Men tyvärr räcker det inte enbart med att kämpa & slita i fotboll för att det ska fungera. Du måste ha ett eget spel också vilket vi tyvärr inte hade. Speluppbyggnaden va långt ifrån godkänd, vi gör oss inte spelbara för varandra, vi dribblar konstant & tappar boll osv, osv osv! 
Vi har egentligen ingen tanke med någonting vi gör på plan & vi följer inte vår spelplan för fem öre. Värt att nämna är att mycket av det som lyfts upp i detta stycke  är killarnas egna ord om matchen.

Om denna insats tillkom av en tillfällighet? Svar NEJ! 
Det vi gör på träning kommer återspegla sig i match. Det här är i grunden en väldigt jämn trupp men när alla inte drar åt samma håll på träningarna så blir det en onödigt stor klyfta i laget som inte är bra för oss & vår tunna trupp. 
Och det är där någonstans vi måste ta vid. Hårt & gediget arbete på träningsplanen där alla drar åt samma håll. Gäller att kraftsamla nu & få tillbaka lite spelare i toppslag. Vi behöver återfå de starka kollektiv som vi dessvärre tappat lite under Augusti månad. 

Avslutningsvis: Det finns inget ont som inte för något gott med sig. Är övertygad om att denna förlust kommer göra oss extremt revanschsugna & motiverade att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt.
Nu glömmer vi denna match & ser fram emot det som komma skall! 


<< Tillbaka