SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar FF 1
3 - 0
Smedby BoIK
Kalmar FF 13 - 0Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 21 augusti, 18:30
Plats:Gasten IP
Tävling:
Matchnummer: 144205055
Stor besvikelse efter en svag prestation mot Kalmar FF
2020-08-23 14:06
Rubriker säger egentligen allt. Det här va sannerligen ingen bra insats från vår sida. Resultatet tillskrivs 3-0 KFF. En välförtjänt seger helt klart även om både 1-0 & 2-0 är några riktiga ”gratismål”. Det är bara för oss att bita i det sura äpplet & gratulera KFF & dess trevliga/sympatiska ledare till denna seger. 

Vi har förtvivlat svårt att skapa målchanser & etablera  något riktigt spel på deras planhalva. Faktum är att vi knappt hotar deras backlinje. Vi gör det väldigt bekvämt för dem när vi hela tiden står & tittar på vad bollhållaren ska göra. Vi måste löpa & ta mycket mer initiativ utan boll än vad vi gjorde i denna match. Vi rullar bra i vår utgångsyta & spelyta 1 men därefter händer det inte så värst mycket. 

Tittar vi på attityden till att vilja vinna dueller så är KFF mycket mer angeläget om att vinna dessa. Dem är betydligt hetare & agerar medan vi själva reagerar alldeles för ofta. 
Själva energin överlag är alldeles för låg. Som vi alltid säger måste varje individ vilja vara med & göra skillnad & bidra till att göra sina lagkamrater bättre. Allra helst i motgång. Där har egentligen samtliga extremt mycket att lära sig. Tyvärr har vi en tendens att tycka synd om oss själva & börja leta fel i det mesta när det går emot lite. 

Avslutningsvis håller vi nu tummarna för att vi får ordning på alla skavanker som präglar oss för stunden. Exempelvis va det oerhört frustrerande att behöva byta ut Devin redan efter en kvart på grund av skada. Hans första kvart va fenomenalt bra & ett av få glädjeämnen i denna match. 
Vi går nu in i sluttampen av denna lite speciella säsong. Fem seriematcher återstår varav en går av stapeln redan på onsdag då vi gästar Lindsdals IF. 
Räkna med ett revanschsuget gäng då!! 

<< Tillbaka