SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK
1 - 0
Kalmar FF 1
Smedby BoIK 1 - 0Kalmar FF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 juni, 15:00
Plats:Tingbyskans
Tävling:
Matchnummer: 144205027
Samling:13:40
En riktigt bra fotbollsmatch som vi vinner med 1-0!
2020-06-08 18:35
Det mesta talade för att det skulle bli en sevärd tillställning på Tingbyskans denna söndag när två erkänt spelskickliga och talangfulla fotbollslag drabbade samman. 


Från vårt perspektiv får vi lov att säga att matchen motsvarade förväntningarna som vi hade inför. Med all respekt för KFF så var detta en match vi bara skulle gå segrande ur & de på vårt sedvanliga sätt som innefattar att vi verkligen vill sträva efter att spela en fin fotboll. 


Första 5-10 vill vi som alltid när vi spelar på hemmaplan lägga i sexans växel & gasa direkt för att få kommando i matchen & sända ett tydligt budskap till våra motståndare

 ”att det här är vår match som vi ska styra”. Just detta lyckades vi med väldigt bra! KFF trycks ner ganska rejält inledningsvis vilket ger oss en ännu starkare tro på att detta är vår match.


Men det finns alltid två sidor av myntet. En aggressiv start kan leda till att orken tryter snabbare än brukligt. Så blev också fallet. KFF började tack vare det ta över matchen & trycka ner oss ganska långt ner i banan emellanåt. Detta scenario va vi dock väl förberedda på. Det som då är viktigt är att ha tålamod i det samlade försvarspelet speciellt när man möter spelskickliga fotbollslag. Hålla det tajt centralt, & framförallt hålla ihop hela laget så vi inte springer & pressar en åt gången. Vi visste vilka ytor KFF ville hitta så många gånger kunde vi klara oss på att enbart ligga rätt & ”vila” i våra positioner. 

Disciplinen killarna visar upp över hela plan denna match är verkligen beundransvärd! William i målet fick på grund av det en relativt lugn dag på jobbet.


Pausvila 0-0 


I andra halvlek håller vi en jämn & bra nivå. Vi lyckas få tillbaka den där välbehövliga energin som gör att vi kan ta över matchen på nytt. Dessvärre drabbas vi dock av ett ganska tidigt rött kort vilket gör att vi tvingas spela med 10 spelare resterande del av matchen. Men vi går imponerande nog inte ner oss för det. 


Efter att vi under matchen skapat ett flertal chanser kunde slutligen vårt ”nyförvärv” Lucas bryta dödläget & göra 1-0 efter ett avslut utanför straffområdet som via en touch kunde leta sig in i mål. 

Inte helt fel att bli matchhjälte i sin återkomst på Tingbyskans! 


Det är en oerhört imponerande insats! Vi vinner fullt rättvist & gör det på ett väldigt glädjande sätt. Vi bjuder på bra fotboll, är disciplinerade samtidigt som vi står för en väldigt stark arbetsinsats över hela plan. Samtliga spelare förtjänar största möjliga eloge efter denna match!!


Slutligen vill vi rikta ett stort tack till våra trogna supportrar Benny & Peter som la grunden för denna härliga fotbollsmatch genom att ställa upp & klippa A-plan & därmed ge killarna i bägge lagen bästa möjliga förutsättningar för fotboll. 


Och till vår vän Ali Kadhim

 (tränare i KFF) önskar vi såklart all lycka framöver. Vi ser fram emot nästa match. Förhoppningsvis vågar ni som alla andra lag spela på gräs. Men för oss kvittar det! Vi vinner troligtvis ändå.😉<< Tillbaka