SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF 1
0 - 2
Smedby BoIK
Färjestadens GoIF 10 - 2Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 27 maj, 18:00
Plats:Tallhöjdens IP
Tävling:
Matchnummer: 144205021
Samling:17:00
Stabil insats!
2020-05-29 20:35

Samtliga lag oavsett nivå strävar efter att hitta en jämn nivå i sina prestationer. Det kan vara lite halvknepigt, inte minst kan prestationerna i ungdomslag i regel pendla ganska kraftigt. 

Med de sagt är det ett gott kvitto för killarna att dem nu i 9 av 10 matcher stått för prestationer som vi kan vara tillfreds med. 


Precis som rubriken skvallrar om så stod vi även denna match för en stabil insats på ”tallhöjdens” fenomenala grässmatta. Ingen supermatch från vår sida. Men likväl ytterligare insats vi kan vara nöjda med som räcker till en seger. 


Vi börjar matchen lite trevande mot ett väldigt organiserat Färjestaden. Till stor del på grund av att vi kladdar lite för mycket på bollen, har lite för dålig rörelse samtidigt som vi emellanåt krånglar till det lite för ofta & vill hitta den avgörande passningen på tok för tidigt. MER tålamod eftersöktes.


Men allteftersom börjar vi få grepp om matchen & dirigera den på de sätt vi vill. Detta gör att vi kan gå till pausvila med en 1-0 ledning efter mål av Elvin som va oerhört pigg matchen igenom. 


Andra halvlek gör vi det betydligt bättre. Vi stänger ner Färjestadens anfallspel helt & hållet & börjar rada upp ett flertal farliga målchanser. Merparten av dem signerade av våran extremt giftiga djupledslöpare Elvin som också är den som gör vårt 2-0 mål som sedermera skulle visa sig bli slutresultatet som vi nog kan säga va lite i underkant. 


Elvin förtjänar definitivt extra beröm då han va inblandad i precis allt i offensiv väg denna match. Det är ingen rolig spelare att möta som försvarare. Så länge han håller sig skadefri kan vi förvänta oss MÅNGA fler baljor från hans sida va så säkra! 

Noah imponerade också lite extra i sin nya roll som sittande mittfältare. Väldigt många duellvinster från hans sida! 


Slutligen är det bara att lyfta på hatten ÅTERIGEN för vår fyrbackslinje! Den passeras sannerligen inte i första taget. Och skulle det mot all förmodan ske vilket det gjorde under matchen vid något tillfälle så har vi våran supermålvakt William som ständigt imponerar med snabba reflexräddningar.


Det va den matchen de. Nu är det fullt fokus på nästa som innefattar Kalmar FF hemma på Tingbyskans. Återstår att se vad deras tränare Ali Kadhim har för verktyg i verktygslådan för att demolera oss.... << Tillbaka