SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Berga
1 - 3
Smedby BoIK
IFK Berga1 - 3Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 maj, 11:00
Plats:Bergavik IP
Tävling:
Matchnummer: 144205015
Samling:09:40, Tingby
Segertåget rullar vidare efter en gedigen laginsats!
2020-05-16 16:10
En träningsvecka som inte riktigt gott som på räls följdes upp av en väldigt gedigen laginsats som generar i en 1-3 vinst i det risiga vädret borta mot IFK Berga. 
En minst sagt skön avslutning på denna fotbollsvecka.

Väderförhållandet i första halvlek gjorde att spelet till stor del skulle komma att handla om kamp & ställningskrig snarare än något ordnat skönspel. 
Vi liksom Berga hade svårt att skapa dem där riktigt heta målchanserna även om det dök upp några obekväma situationer i vårt straffområde. Med det sagt vore nog 0-0 ett logiskt halvtidsresultat. 
Men så blev inte fallet, efter en tilltrasslad situation kunde Olle smälla ditt 0-1 & därmed bryta dödläget i matchen strax innan pausvilan

Andra halvlek börjar sedermera något trevande från vår sida men successivt börjar vi dirigera matchen i en allt större utsträckning. Vi börjar skapa en hel del lägen & visar upp ett riktigt fint uppbyggnadsspel där vi hittar fina vinklar & ytor samtidigt som vi spelar tålmodigt.
 
Vi spolar fram till 0-2 målet: 
En riktig smällkaramell signerad evighetsmaskinen Liam. En riktig drömträff! 
Och från en evighetsmaskin till en annan. Devin kunde slutligen sätta spiken i kistan genom sitt 0-3 mål efter ett fint anfall taget från skolboken där Elof står för en fin framspelning.
Dessvärre lyckades vi inte hålla den så välförtjänta 0:an i matchens allra sista spark lyckades Berga få in ett tröstmål vilket innebär 1-3 i slutresultat. 

Finns egentligen inte så mycket mer att tillägga. Återigen en väldigt stabil laginsats! Extra plus får vi ändå ge till våran extremt svårforcerade mittbacksduo Shazib/Otto samt till våra två sittande mittfältare Husse/Olle. 

Nu gäller det att ladda om batterierna tills tisdag då vi beger oss till Mönsterås för att spela omgång 1 av DM för P05. 
Trevligt med tävlingsmatch!!! 

<< Tillbaka