Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Berga
1 - 3
Smedby BoIK
IFK Berga1 - 3Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 maj, 11:00
Plats:Bergavik IP
Tävling:
Matchnummer: 144205015
Samling:09:40, Tingby
Segertåget rullar vidare efter en gedigen laginsats!
2020-05-16 16:10
En träningsvecka som inte riktigt gott som på räls följdes upp av en väldigt gedigen laginsats som generar i en 1-3 vinst i det risiga vädret borta mot IFK Berga. 
En minst sagt skön avslutning på denna fotbollsvecka.

Väderförhållandet i första halvlek gjorde att spelet till stor del skulle komma att handla om kamp & ställningskrig snarare än något ordnat skönspel. 
Vi liksom Berga hade svårt att skapa dem där riktigt heta målchanserna även om det dök upp några obekväma situationer i vårt straffområde. Med det sagt vore nog 0-0 ett logiskt halvtidsresultat. 
Men så blev inte fallet, efter en tilltrasslad situation kunde Olle smälla ditt 0-1 & därmed bryta dödläget i matchen strax innan pausvilan

Andra halvlek börjar sedermera något trevande från vår sida men successivt börjar vi dirigera matchen i en allt större utsträckning. Vi börjar skapa en hel del lägen & visar upp ett riktigt fint uppbyggnadsspel där vi hittar fina vinklar & ytor samtidigt som vi spelar tålmodigt.
 
Vi spolar fram till 0-2 målet: 
En riktig smällkaramell signerad evighetsmaskinen Liam. En riktig drömträff! 
Och från en evighetsmaskin till en annan. Devin kunde slutligen sätta spiken i kistan genom sitt 0-3 mål efter ett fint anfall taget från skolboken där Elof står för en fin framspelningen. 
Dessvärre lyckades vi inte hålla den så välförtjänta 0:an i matchens allra sista spark lyckades Berga få in ett tröstmål vilket innebär 1-3 i slutresultat. 

Finns egentligen inte så mycket mer att tillägga. Återigen en väldigt stabil laginsats! Extra plus får vi ändå ge till våran extremt svårforcerade mittbacksduo Shazib/Otto samt till våra två sittande mittfältare Husse/Olle. 

Nu gäller det att ladda om batterierna tills tisdag då vi beger oss till Mönsterås för att spela omgång 1 av DM för P05. 
Trevligt med tävlingsmatch!!! 

<< Tillbaka