Fantastisk 1:a halvlek la grunden för en betryggande seger!
2020-08-29 11:39
”Alla matcher lever sitt egna liv” Klyschigt men också väldigt sant. Prestationerna i våra två senaste matcher är som natt & dag.
Oerhört glädjande att studsa tillbaka på det här viset!

Vår första halvlek är helt fantastisk Det är fotbollsgodis på hög nivå långa stunder. Vi har ett fantastiskt rörelsemönster som gör att Lindsdal får det väldigt svårt att komma åt oss. Vi hittar trianglar, vi tar snabba beslut, extremt noggranna i passningsspelet osv...
Vi får det att se fruktansvärt enkelt ut & det är ett riktigt, riktigt bra kvitto!!
Med det sagt går vi till halvtidsvila med en 4-0 ledning. Målskyttar Elvin, Robin samt två mål från Filip S.

Andra halvlek va däremot med Smedby BoIK ögon sett ingen bra halvlek. Vårt spel kommer av sig rejält vilket nog ”Liffen” va väldigt tacksamma för. Självklart hade man velat att vi skulle ha i sexans växel hela matchen & bara gasa. Men nu blev det inte så & det är inget att vara speciellt sur över. Således slutar matchen 6-2 till oss efter att Lucas A & Elof fått göra varsitt mål i andra halvlek.

Stort eloge & stort tack till samtliga spelare för fotbollsunderhållningen som ni bjöd på.
Extra stort tack till Husse som ställde upp som målvakt i Williams frånvaro. Värt att nämna också innan vi sätter punkt för detta referat är att unge Lukas P född 07 fick chansen att spela omkring 20 minuter i andra halvlek på det centrala mittfältet! Nyttigt för honom såklart, men också för våra ordinarie killar som därmed får ta ett större ansvar som gör att även dem växer.