SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals IF
1 - 7
Smedby BoIK
Lindsdals IF1 - 7Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 april, 15:30
Plats:Lindsdals IP
Tävling:
Matchnummer: 144205003
Samling:14:30
Magisk insats!!
2020-04-26 08:37
Rubriken säger det mesta! Prestationen är sannerligen helt fantastisk. Vi spelar oss igenom en spelyta åt gången på ett väldigt effektivt sätt. Glädjande att se hur vi ständigt vill spela oss ur trängda situationer & lösa dessa.
Man brukar säga att det finns fyra grundförutsättningar för ett bra anfallsspel: Spelbarhet, spelavstånd, speldjup och spelbredd. Allt detta kryddat med kreativitet, ett bra rörelsemönster & spelglädje är delar av ett framgångsrecept för att kunna rulla boll på bästa möjliga sätt, allt detta hade vi idag. 

Men den viktigaste faktorn till vårt härliga spel & att vi noterades för sju mål är att vi inte rullade bollen bara för att rulla. Det fanns en tanke bakom det som gick ut på att vi ville hitta en rättvänd spelare & därifrån släppa iväg våra offensiva ”tigrar” Elvin, Devin, Kevin, Saleh & Filip H i djupled. Vilken offensiv slagstyrka!! Att just detta funkade så bra är extra glädjande då vi i veckan har pratat väldigt mycket om hotande löpningar när vi blir rättvända centralt. 

Våra centrala mittfältare Filip S, Olle, Husse, Elof & Baran står alla för en fantastisk insats. Bra passningspel, bra rörelse & en härlig kampvilja. Dessutom ett riktigt bra positionsspel. Underbart!! 

 Vår backlinje som denna match bestod av Noah, Otto, Robin & Liam utstrålar som alltid en enorm säkerhet & trygghet som sprider sig till övriga lagkamrater. Dessutom oerhört trygga i speluppbyggnaden inte minst våra ytterbackar Robin & Liam som nog va dem två med högst passningsprocent på hela plan.  

Slutligen har vi våran duktige målvakt William som tyvärr tvingades utgå strax innan pausvilan efter en smäll mot knät. William hann dock med att göra några matchavgörande räddningar. Lindsdal hade några heta chanser, hade inte William räddat dem lägena i första halvlek hade säkerligen utgången på matchen varit annorlunda. 

De flesta med någorlunda insyn i detta lag vet att potentialen & kvalitén som dessa grabbar besitter är skyhög. När allt klaffar är dem fantastiska fotbollsspelare. Nu får dem vara kungar & leva på detta fram tills måndag då vi börjar om på ny kula igen. Tack för uppvisningen killar. Det va en fröjd att se er spela fotboll!!

Målen i sin helhet:
0-1 Kevin 
1-2 Filip H 
1-3 Kevin 
Paus
1-4 Elvin 
1-5 Filip S 
1-6 Saleh 
1-7 Filip H
Slutresultat: 1-7 


<< Tillbaka