SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar FF
3 - 3
Smedby BoIK
Kalmar FF 3 - 3Smedby BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 mars, 15:00
Plats:Ljungbyholm Konstgräs
Ett surt 3-3 resultat
2020-03-16 18:10
Efter att Ljungbyholm lämnat återbud pga ett antal sjukdomar i truppen lyckades vi snabbt att sy ihop en träningsmatch mot KFF:s P06 som basas av den i Smedby BOIK kretsar så välkände Ali Kadhim. Vilket vi tackar så hjärtligt för. 

Inför matchen pratade vi om att vi ville spela på mer eller mindre precis samma sätt som förra helgen mot Borgholm. Det lyckades vi tyvärr inte med. Men det betyder inte att insatsen va någon katastrof för det. 
Defensivt tycker vi att vi lyckades bra på det stora hela av den enkla anledningen att vi inte bjöd på speciellt många chanser. Tycker verkligen inte att vi förtjänade att släppa in tre mål. Men nog hade vi hoppats på att vår förstapress skulle straffa dem i en högre utsträckning än vad den gjorde. Men samtidigt gör KFF det bra. Väldigt skickliga på att rulla boll & hitta dem rätta vinklarna/ytorna för ett fungerande passningsspel. Men helt klart blev det inte lika många bollvinster på deras första respektive centrala tredjedel som vi hade önskat. Men generellt är vi som sagt nöjda med vårt defensiva agerande.

Det är framförallt i de offensiva spelet som vi inte kommer upp i den nivå som vi bör rent spelmässigt. Vi hotar inte lika mycket i djupled som förra helgen, passningsspelet är inte lika bra & inte heller rörelsen utan boll. Dessutom stirrar vi till det lite emellanåt & gör det lite svårare än vad vi måste. Slutligen fick vi heller inte riktigt till våra uppspel som vi hade önskat vilket förvisso till väldigt stor del berodde på att dem gick upp och låste oss på våra insparkar. 

Med de sagt, tittar vi på antal skapade chanser och jämför med deras chanser så borde vi onekligen ha vunnit matchen vilket gör att det känns lite surt. Extra tungt såklart att tappa en 3-1 ledning i matchens allra sista spark. Men så kan det bli ibland. Oerhört tråkigt för grabbarna såklart då dem precis som oss är riktiga vinnarskallar. Men det är bara att knyta näven och ta nya tag. Det kan inte alltid gå som på räls i matcherna. Det kommer fler matcher så även mot detta Kalmar FF som vi garanterat besegrar om vi kommer upp i lite högre nivå. Det tror vi även vår kära vän Ali på KFF-bänken vet om även om han aldrig kommer att erkänna det. 
(Sagt med glimten i ögat) 

Nu gör vi oss redo för en ny träningsvecka som avrundas med en match hemma mot Färjestaden på söndag. Hoppas så många som möjligt kan komma & stötta våra grabbar till en bra prestation & i bästa fall en seger!💚⚽️

Målen i sin helhet: 
1-0 Filip H, assist Saleh 
2-1 Devin, assist Elvin 
3-1 Bengan, assist Elof 
Slutresultat: 3-3 


<< Tillbaka