SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK
3 - 3
Färjestadens GOIF
Smedby BoIK3 - 3Färjestadens GOIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 mars, 11:00
Plats:Smedby Konstgräsplan
3-3 på resultattavlan även denna helg!
2020-03-23 20:26
Den relativt stora publikskaran som va på plats fick se en svängig tillställning i det härliga vårvädret när slutresultatet även denna helg tillskrevs 3-3. 

Färjestaden satte oss på betydligt större prov försvarsvarsmässigt än vad tidigare motståndare gjort. Väldigt spetsiga i sista tredjedelen när dem får komma rättvända centralt i banan & hota därifrån. Dessvärre bjöd vi dem lite på lite för mycket ytor centralt matchen igenom. Vi lyckades inte riktigt balansera vårt centrala mittfält på grund av att våra två offensivare mittfältare va lite för utspridda vid ett par tillfällen vilket orsakade stora hål. Detta kan vi förhoppningsvis justera till nästa helg. 

Men bortsett från det nyss nämnda finns det egentligen inte mycket att anmärka på. Vi är nöjda med insatsen. Ett steg framåt jämfört med förra helgens match. Samtliga spelare står för en fin insats. Men extra stort plus till vår backlinje som fortsatt känns stabila. Till följd av att vi bjöd på en massa ytor centralt blev det en svettig match för dem. Självklart ska även William i målet lyftas fram då han stod för ett par matchavgörande räddningar. Även kul att se hur väl han värderade sina igångsättningar i denna match tillsammans med backlinjen. Slutligen går det inte att komma ifrån Bengans individuella skicklighet som han visar upp vid sitt sagolikt vackra 3-3 mål! 

Något som bör noteras är att vi i denna match fick betalt för vår så kallade ”signalpress”. Två av målen tillkom nämligen efter att vi snott bollen i deras utgångsyta. Tror bestämt att det finns mer & hämta av våran förstapress framöver va så säkra på det. 

En spelmässigt jämn match där Färjestaden chansmässigt skapar lite mer än oss, även om vi definitivt inte saknade lägen. Elvin fick ett mål bortdömt på grund av offside & Renvar hade ett skott i ribban. Tajt, jämnt & spännande precis som det ska vara. Vi tackar Färjestaden för en välspelad match. Nästa söndag beger vi oss till Fjölebro för att möta Berga. Förhoppningsvis kan vi stå för en fin prestation då & avgå som segrare vilket därmed  skulle innebära att vi förlänger våran förlustfria svit ytterligare
Målen i sin helhet: 
1-0 Bengan
2-2 Elvin 
3-3 Bengan 

<< Tillbaka