SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK
0 - 1
Nybro IF
Smedby BoIK0 - 1Nybro IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 april, 13:00
Plats:Tingbyskans, Smedby
Tävling:
Matchnummer: 141202014
Samling:12:00
Det vill sig inte resultatmässigt…
2022-05-02 10:37

Nybro IF gästade Tingbyskans i den tredje spelomgången och lyckades få med sig alla tre poäng i en ny tajt tillställning som tillskrivs (0-1).

Av förklarliga skäl oerhört surt…

Speciellt då vi återigen tvingas konstatera att vi har marginalerna emot oss och ja i viss mån lite oskickliga när det kommer till att trycka in bollen i nät.

En ramträff, ett mål bortdömt pga en hårfin offside, 2-3 superlägen långt in i golden zone och en misstänkt straffsituation etc…

ur den synvinkel känns det obeskrivligt tungt.

Nybro har också sina lägen, helt klart. Men med något undantagsfall inte lika glasklara som våra är känslan.

 

Spelmässigt är det jämnt. Vi är dock väldigt kritiska till att vi inte kan suga in bollen bättre på offensiv planhalva och etablera längre anfall.

Det är för mycket bolltapp som beror på tekniska misstag alternativt dålig värdering. I de avseendet har vi lite att slipa på.

 

Nybro i sin tur kommer med en tydlig matchplan där man aktivt jobbar med riskminimering i utgångsytan och vid insparkar genom att söka den längre bollen kontinuerligt mot deras FWD och att man därefter försöker vinna bollen & börja spela. En väldigt stark centrallinje och inte minst centralt mittfält som styr spelet väl när dem äger boll. 

 

I den 66:e minuten tillkommer Nybros mål. Därefter lyckas vi inte mobilisera kraft till att vända matchen. Det blir istället lite ängsligt, trubbigt och energifattigt från vår sida och 0-1 står sig därmed fram till slutsignal.

 

Vi reser oss!


<< Tillbaka