Bäckebo GOIF2 - 5Smedby BoIK/Trekantens IF

Matchnummer: 142203019
Samling:16:00
Bäckebo - SB/TIF 2-5
2019-05-12 21:14

Att vinna matcher är både roligt och viktigt, idag så var det en rolig seger med facit i hand, men vi har nu gjort vår sämsta prestation för i år, hoppas jag. För den tveksamheten och håglösheten som infann sig i Bäckebo är inte ens att spilla ord och kritik på, vi vet samtliga vad vi gjorde för fel, för det ska också lyftas att vi, både Thony och jag gjorde våra fel och missar idag. Det är vi tillsammans som utför uppgiften och då ska banne mig också vi har vår del av skopan.

Vi ligger under med 2-0, reducerar innan halvtid till 2-1 på hörna, vid 1-0 målet skadar sig Maja, så pass alvarligt att andra halvlek fick bli med Lovisa mellan stolparna. Vi hoppas nu på snabbt åter frisknande på Maja, då vi har ny uppgift till fredag på Tingby, då hon behövs mellan stolparna igen.

Första halvlek, ska vi aldrig glömma, men vi ska inte ha den som ett rättesnöre, vi ska ha den som minne hur man inte spelar fotboll, för andra halvlek efter utskällningen, var totalt omvänd mot 1:a. Lovisa fick vid två tillfällen agera som sista utpost, mer var det inte, och så är det när vi släpper handbromsen och tuggar på, och som vi tuggade på, Amanda satte två mål och visade vägen, Moa likaså två mål i andra, Frida gjorde reduceringen i första. Amanda Borg tillsammans med Rebecca (vår Drottning i kväll) var dom som tillsammans med Elsa och Malin lyste lite mer än övriga. Wilma gör även hon ett bra och stabilt inhopp.

Nu till detta med vikten att vinna matcher, vi har nu tagit ett litet grepp i serien, och har 3 poäng till godo mot 2:an Emmaboda som för kvällen la sig med hela 7 mål i baken mot Borgholm? I och med inställningen och utförd uppgift så har vi nu målbilden klar för oss och hur viktigt det är med rätt inställning och förberedelse inför uppgiften.

Nu lägger vi fokus på fredag...…………………….Ni vet vad jag menar och vill!