SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedby BoIK/Trekantens IF
5 - 1
Färjestadens GOIF B
Smedby BoIK/Trekantens IF5 - 1Färjestadens GOIF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 19 april, 17:00
Plats:Tingbyskans
Tävling:
Matchnummer: 142203002
Samling:16:00
SB/TIF - Färjestaden GOIF 5-1
2019-04-19 20:56

En första halvlek.....med anspänning och nervositet. Där vi håller i taktpinnen totalt, men slarvar både i första boll och pass, inget som påvisade att vi skulle vinna med dessa siffrorna. Men i sista skälvande minut 45 så sätter vi 1-0 via Angelica.

Urladdningen i halvtid, från Ray, var vad vi alla behövde för dom första 20-25 minuterna då visade vi med ackuratess vad skåpet ska stå, Frida drog dit 3 bollar, med riktiga avtryck i bollen och likaledes gjorde Moa en frispark från 45 meter. VI producerar mål, så det är ingen tillfällighet det vi producerat på försäsong, kan vi nu skaka av oss skiten med dallriga nerver så kommer vi bli att räkna med.

Kollektivet gör en helhet som är OK, men vi måste ändå lyfta på hatten för Frida som åter igen inte går av planen utan mål, samt att vi fick idag se framtiden visa sig, Filippa Nilsson en av våra yngsta spelare i truppen, som absolut inte visar tendens till nervositet, henne får vi se mer av på planen. Ett mycket bra inhopp.


Moas fot levererar och levererar, fina bollar på hörna och inlägg, även här var det bra idag.

Men som sagt, 5-1 och hatten av till kollektivet som samlar sig efter utskällningen.

Två nöjda tränare, tar nu KVÄLLER!


<< Tillbaka